SY Harry Z

På vei til Las Perlas

Vi hadde en flott tur til Isla Contadora. Det var ingen seilvind så det ble motorkjøring mesteparten av veien. Vi så masse fisk, skater som lå i overflaten og store stimer av småfisk. Pelikanene jaktet i store flokker og de klumpete fuglene er ganske vakker der de kommer flygende.

En liten rød ballong

Los Perlas er en øygruppe i Panama gulfen. De ligger ca 30 Nm sydøst for Panama City. Vi valgte å gå til Isla Contadora. Her fungerer internett godt og vi har fått gjort de siste forberedelsene til havkrysset. Skatteetaten er informert om at vi kanskje ikke kan levere selvangivelsen innen frist 🙂

Contadora er en flott øy og det er tydelig at det er her de rike fra Panama har sine feriehus. Det er lite fastboende men mange feriegjester.

Panama City i disen

Vi så store flokker med pelikaner

Skipperen nyter utsikten

 

 

 

2 thoughts on “På vei til Las Perlas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.