SY Harry Z

Vi nærmer oss klar

Etter over et år i Karibien er vi nå klar for nye opplevelser. I løpet av noen dager setter vi kursen mot San Blas øyene. Vi håper å få noen uker der før vi rundt 1 mars skal være i Panama.

Vi har ikke vært flink med hjemmesiden det siste året….men nå blir den tatt opp igjen.

Vi håper på mange nye og flotte solnedganger i Stillehavet

Vi har hatt et flott år i Karibien. Vi har hatt en god del besøk og noen har til og med kommet to ganger i løpet av dette året. Siri og Fridtjov har besøkt oss hele tre ganger så langt på turen (vi håper de kommer i Stillehavet og), Anne og Truls og Gro og Vidar har vært her to ganger. Veldig kjekt var det også å få besøk av Anne og Reidun (dere kommer vell igjen ?)

Gro og Vidar har kommet til Martinique og skal seile med oss til Panama. I Panama kommer Erlend og skal være med på det store strekket til Marquesas. Der kommer Erlend sin kjæreste Vilde og skal være med ca en måned. Dette blir kjempespennende og vi har litt sommerfugler i magen. Ruten etter Tahiti blir til underveis. Vi vet ikke om vi tar orkansesongen i New Zeland, Australia eller kanskje på Tahiti…….alt er åpent. Men en ting vet vi og det er at vi kommer hjem i november/desember og da skal vi ha noen måneder hjemme.

Vi har fått nytt satellittelefon nr og ny mailasail mail. Er det noen som vil skrive til oss så sendt en PM til oss og vi vil sende adressen til dere.

 

 

 

5 thoughts on “Vi nærmer oss klar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.