SY Harry Z

Karneval på Grenada

Vi har hatt noen fantastiske karnevals dager her på Grenada. Vi klarer ikke å følge de lokale sin høye pary faktor……det har vi rett og slett ikke helse til 🙂

Vi fikk med oss Jouvert morning som startet kl, 04 om morgenen. Her er det høy…meget høy musikk og  deltagerne smører hverandre inn med gammel svart motor olje og farge. Vi som tilskuere ble til stadighet klemt på av lokale som var ekstra svertet. Vi så tilslutt ut som det rene fargeskrinet. Vel tilbake til marinaen fikk vi ikke gå i dusjene før vi var spylt og vasket med zalo 🙂

Det har vært flere opptog men hoved toget var siste dag. Da kom alle de flotte kostymene frem. Dessverre klarer de ikke å organisere dette skikkelig så det var lange opphold mellom innslagene og folk i flotte kostymer kom «dinglende» for seg selv.

 

 

One thought on “Karneval på Grenada

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.